Renovering af hus

Murermester Per Bekkelund ApS tilbyder en gennemgribende renovering af facade, hus, ejendom, som både kan sænke din el-regning og udnytte husets kvadratmeter bedre.

Ved større renoveringer kræves en byggetilladelse samt dokumentation for om arbejdet er udført korrekt. Murermester Per Bekkelund ApS hjælper dig med ansøgning om eventuel byggetilladelse og de dokumenter, som skal sendes med byggeansøgningen.


Ring til Murermester Per Bekkelund ApS og få en autoriseret håndværker til at stå for byggeprojektet, så du sikrer dig professionelt og energivenligt tømrerarbejde. Vi hjælper desuden også med at bygge et nyt badeværelse til dig, foretage udskiftning af vinduer, vandskuring eller hvis din bolig trænger til en facaderenovering


Kontakt os og få en snak med os om hvilken løsning, der er den rigtige for dig og som er mulig i din bolig.

Kontakt Murermester Per Bekkelund i dag

Vi står klar til at tilbyde dig det allerbedste arbejde inden for murerfaget. Husk, at vi også tilbyder at udføre al slags malerarbejde og tømrerarbejde. Vi ser frem til at høre fra dig!

Over 30 års erfaring

Professionel rådgivning

Intet er for stort eller småt!

✉ Skriv til os på per-bekkelund@tdcadsl.dk

☎ eller ring på telefon: 21 64 81 16

Ønsker du en god pris?

​Udfyld og send formularen med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et godt tilbud og en god pris på din opgave.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt