Facaderenovering udføres med over 30 års erfaring

Beskyt din bygning mod vind og vejr og få en flot ny facade

Det danske klima kan være hårdt mod din bygning! I Danmark har vi mange skiftende vejrforhold, og det er med til at slide på husets facade, der sammen med taget udgør det primære værn mod vind og vejr.

En facaderenovering kan derfor være den helt rigtige løsning, hvis du ønsker at få en gammel og slidt bygning til at fremstå som ny igen, samtidig med at du kan sikre dig, at din bygning får den mest optimale beskyttelse mod de danske vejrforhold.

Hos Murermester Per Bekkelund ApS har vi mere end 30 års erfaring inden for murerfaget, og vi har dermed også stor erfaring inden for renovering af facade. Vi tilbyder facaderenovering for både private husejere og erhvervskunder i blandt andet Svendborg, Faaborg, Assens og omegn.

Vi sikrer dig et flot resultat i en høj kvalitet

Vores murerarbejde styrker dine mures modstandsevne og giver dem den rette beskyttelse mod vind og vejr. Samtidig har vi en stor forståelse for bygningens grundlæggende arkitektur, så den æstetiske effekt ikke bliver ødelagt i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Med stor indsigt har vi løst mangeartede opgaver inden for facaderenovering og vedligeholdelse, så skal du bruge en murer til at gennemføre en professionel renovering af din facade, er vi det rette valg.

Vi kan både udføre alt relevant murer-, tømrer- og malerarbejde i forbindelse med din facaderenovering, så du kan få en samlet løsning, når du vælger os.

Hvad koster facaderenovering?

Hvor meget en facaderenovering koster kan variere utroligt meget fra opgave til opgave. Vores priser afhænger blandt andet af:

  • ​Hvor omfattende dit renoveringsarbejde skal være
  • ​Hvilken form for facaderenovering du ønsker – for eksempel en vandskuring af hus eller pudsning af facade
  • ​Om vi skal varetage arbejdet i en entreprise
  • ​Hvor lang tid vi forventer at skulle bruge på arbejdet.

Kontakt os og få beregnet en pris på renovering af facade

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop din kommende facaderenovering.

Kontakt Murermester Per Bekkelund i dag

Vi står klar til at tilbyde dig det allerbedste arbejde inden for murerfaget. Husk, at vi også tilbyder at udføre al slags malerarbejde og tømrerarbejde. Vi ser frem til at høre fra dig!

Over 30 års erfaring

Professionel rådgivning

Intet er for stort eller småt!

✉ Skriv til os på per-bekkelund@tdcadsl.dk

☎ eller ring på telefon: 21 64 81 16

Ønsker du en god pris?

​Udfyld og send formularen med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et godt tilbud og en god pris på din opgave.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt