Vandskuring af huse og erhvervsbygninger

Drømmer du også om et vandskuret hus?

Rigtig mange danskere drømmer om at få et vandskuret hus. Det er et populært valg, uanset om huset skal bygges fra nyt, eller om facaden trænger til at blive renoveret. Uanset i hvilken forbindelse du kunne tænke dig en vandskuring af dit hus, så udfører vi hos Murermester Per Bekkelund ApS gerne arbejdet for dig.

Vi tilbyder blandt andet vandskuring af huse og erhvervsbygninger i både Assens, Faaborg og Svendborg samt i flere andre omkringliggende byer.

Derfor skal du vælge os til dit vandskuringsarbejde

Der er mange gode grunde til, at du lige netop bør vælge at lade vores virksomhed varetage dit vandskuringsarbejde. Vi har mere end 30 års erfaring inden for vores fag, og vi har dermed både erfaringen og kompetencerne til at kunne varetage enhver opgave. Ingen opgave er dermed hverken for lille eller for stor til os.

Vi går desuden højt op i at sikre dig det bedst mulige resultat, og derfor står vi gerne til rådighed for dig, hvis du har brug for professionel rådgivning og vejledning i forbindelse med vandskuring af din bygning eller en anden form for facaderenovering. Det kan for eksempel være pudsning af væg eller mursten. 

Hvad koster vandskuring?

Hvor meget en vandskuring af en bygning koster afhænger blandt andet af, om du blot ønsker at få vandskuret en enkelt væg, eller om du ønsker at få vandskuret hele dit hus eller din erhvervsbygning. Derudover afhænger vores priser også af, om vi i samme omgang skal renovere og istandsætte facaden eller udføre andre former for murer-, tømrer- eller malerarbejde på din bygning, når nu vi alligevel er i gang.

Vores arbejde kan altid betale sig, og derfor tilbyder vi naturligvis også en skarp pris på vores vandskuring. Du skal bare kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os og hør mere eller få rådgivning og vejledning

Vi hører gerne fra dig, hvis du har brug for kompetent rådgivning og vejledning, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har behov for mere information om vores vandskuringsarbejde og priser herpå.

Kontakt Murermester Per Bekkelund i dag

Vi står klar til at tilbyde dig det allerbedste arbejde inden for murerfaget. Husk, at vi også tilbyder at udføre al slags malerarbejde og tømrerarbejde. Vi ser frem til at høre fra dig!

Over 30 års erfaring

Professionel rådgivning

Intet er for stort eller småt!

✉ Skriv til os på per-bekkelund@tdcadsl.dk

☎ eller ring på telefon: 21 64 81 16

Ønsker du en god pris?

​Udfyld og send formularen med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et godt tilbud og en god pris på din opgave.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt