Udskiftning af vinduer efter mål tilbydes

Trænger huset eller erhvervsbygningen til nye vinduer?

Hvis det trækker ind gennem vinduerne i dit hus eller i din erhvervsbygning, og du har en forhøjet varmeregning og et dårligt indeklima med gener som træk og kulde til følge, så kan det altid godt betale sig at investere i nye vinduer.

Hos Murermester Per Bekkelund ApS står vi klar til at hjælpe dig med lige netop den udskiftning af vinduer, som du har behov for. Vi arbejder både for private husejere og en række forskellige typer erhvervskunder i blandt andet Faaborg, Svendborg og Assens samt i flere andre omkringliggende byer. ​

​​

Vi kan varetage hele din entreprise

Når der skal etableres et helt nyt badeværelse, eller foretages en gennemgribende renovering af badeværelse, er der som regel brug for hjælp fra flere forskellige faggrupper.

Hos Murermester Per Bekkelund ApS har vi både ansatte inden for murer-, tømrer- og malerfaget, således at vi kan varetage hele din entreprise i forbindelse med et nyt bad eller en badeværelsesrenovering.

Ingen opgave er for stor eller for lille til os, og vi er et team af håndværkere med forskellige specialer, hvilket er en af vores helt stærke sider.

5 FORDELE VED AT VÆLGE VORES VIRKSOMHED

Når du vælger at lade os varetage din opgave i forbindelse med udskiftning af vinduer, så kan du blandt andet nyde godt af følgende 5 konkrete fordele:

  1. ​Vi har mere end 30 års erfaring inden for vores fag
  2. ​Vi kan både udføre dit murer-, tømrer- og malerarbejde
  3. ​Ingen opgave er hverken for stor eller for lille til os
  4. ​Vi sikrer dig en professionel rådgivning
  5. ​Vi tilbyder en konkurrencedygtig pris på udskiftning af vinduer​​

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vi har et slogan, der lyder ”Det betaler sig” – for det skal altid kunne betale sig at få arbejde udført af vores virksomhed. Det gælder i særdeleshed også i forbindelse med en udskiftning af vinduer i hjemmet eller i erhvervsbygningen. Derfor tilbyder vi konkurrencedygtige priser på alt vores arbejde, ligesom vi sikrer dig et resultat i en kvalitet, der kan holde i de næste mange år.​

​Hvor meget det koster at få udskiftet vinduerne i bygningen afhænger dog blandt andet af, hvor mange vinduer du skal have udskiftet, hvor store de nye vinduer skal være i forhold til de gamle, og hvilket materiale de skal være fremstillet af.

 

En vinduesudskiftning kan dog altid betale sig, hvis dine nuværende vinduer er gamle og utætte, fordi du blandt andet kan opnå store besparelser på din varmeregning og samtidig øge værdien af dit hus.

Kontakt os og få beregnet et uforpligtende tilbud på din vinduesudskiftning

Du er velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud på montering af vinduer.

Kontakt Murermester Per Bekkelund i dag

Vi står klar til at tilbyde dig det allerbedste arbejde inden for murerfaget. Husk, at vi også tilbyder at udføre al slags malerarbejde og tømrerarbejde. Vi ser frem til at høre fra dig!

Over 30 års erfaring

Professionel rådgivning

Intet er for stort eller småt!

✉ Skriv til os på per-bekkelund@tdcadsl.dk

☎ eller ring på telefon: 21 64 81 16

Ønsker du en god pris?

​Udfyld og send formularen med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et godt tilbud og en god pris på din opgave.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt