Nyt badeværelse opføres med over 30 års erfaring

Drømmer du om et nyt badeværelse i din bolig eller en renovering af det eksisterende, og leder du i den forbindelse efter en dygtig og erfaren murer, der kan realisere drømmen? Så står vi hos Murermester Per Bekkelund ApS til din rådighed.

Vi er et alsidigt murerfirma med mere end 30 års erfaring inden for vores fag, og vi kan blandt andet hjælpe dig, uanset om du drømmer om et nyt badeværelse eller en renovering af badeværelse.

Vi hjælper både privatpersoner og erhvervskunder i Assens, Faaborg, Svendborg og omegn, og vi kommer således også gerne en tur forbi dig. 

​​

Vi kan varetage hele din entreprise

Når der skal etableres et helt nyt badeværelse, eller foretages en gennemgribende renovering af badeværelse, er der som regel brug for hjælp fra flere forskellige faggrupper.

Hos Murermester Per Bekkelund ApS har vi både ansatte inden for murer-, tømrer- og malerfaget, således at vi kan varetage hele din entreprise i forbindelse med et nyt bad eller en badeværelsesrenovering.

Ingen opgave er for stor eller for lille til os, og vi er et team af håndværkere med forskellige specialer, hvilket er en af vores helt stærke sider.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Der er en række forskellige faktorer, der har en indflydelse på, hvor meget det vil komme til at koste at opføre et helt nyt badeværelse. Vores priser afhænger således blandt andet af:

  • ​​Hvor stort det nye badeværelse skal være
  • ​​Om der allerede er indlagt vand
  • ​​Hvilke ønsker du har til valg af materialer
  • ​​Om vi skal varetage opgaven i en entreprise
  • ​​Hvor lang tid vi skal sætte af til arbejdet.

Kontakt os og indhent et tilbud eller få kompetent rådgivning

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har brug for professionel og kompetent rådgivning i forhold til, hvad der kan lade sig gøre, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på dit nye badeværelse.

Kontakt Murermester Per Bekkelund i dag

Vi står klar til at tilbyde dig det allerbedste arbejde inden for murerfaget. Husk, at vi også tilbyder at udføre al slags malerarbejde og tømrerarbejde. Vi ser frem til at høre fra dig!

Over 30 års erfaring

Professionel rådgivning

Intet er for stort eller småt!

✉ Skriv til os på per-bekkelund@tdcadsl.dk

☎ eller ring på telefon: 21 64 81 16

Ønsker du en god pris?

​Udfyld og send formularen med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et godt tilbud og en god pris på din opgave.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt